Közösségi munka, mérkőzéssel


Családi sportnap Palotáson

Szombaton reggel a Palotási SE labdarúgó szakosztály vezetőjének, Bohus Jánosnak a kezdeményezésére jött össze az a több mint harminc sportszerető, akik a közelgő labdarúgó bajnoki rajt előtt egy közösségi munkára vállalkozva az öltöző épület mellett a sportpálya kerítését egyesületi színre, piros-kékre lefestették.

Mint azt Szabó Mihálytól a sportegyesület elnökétől a település polgármesterétől (aki szintén részt vett a sportpálya szépítésében) megtudtuk, a szakosztályvezető kezdeményezése a következő hét végén tovább folytatódik. Ekkor feladatuk lesz, hogy a centerpálya felső végében lévő „kispálya” kerítését áthelyezzék, a pálya környékét itt is rendbe tegyék.

Festés Palotáson

Közösségi munkában egyesületi színre, piros-kék, festették le a játéktért védő kerítést a részevők

Az összehangolt közösségi munka végeztével, nem sokkal a település római katolikus templomában megszólalt a déli harangszót követően, Bohus János, finom gulyással vendégelte meg Kiss Tibor és Hegyi Tamás a már a focicsukát félretett sportemberek segítségével a közösségi munka részvevőit.

Ebéd után a kánikulai hőség ellenére a sportpálya játékterén tucatnyi lábtenisz mérkőzésre került sor, majd 18 órától a focikedvelők megtekinthették a régi, palotási csapatokban is szerepelt Kotasz Tibor, Nagy Tamás illetve Kéri Tamás edzők jelenlegi csapatainak Palotás-Petőfibánya rendes játékidőben lezajlott (90 perc) előkészületi labdarúgó mérkőzését. A két főként   fiatalokból álló együttes összecsapása Török (2), Kotasz T., Pócza, Kurcsik, illetve Parádi J. (2), Bocskai (2) és Csemer találatai során 5-5 arányú eldöntetlennel ért véget.

 

Forrás: Cz.Zentai

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s