Közösségi sportrendezvény


KERÉKPÁR – IX. Tour de Pásztó – Csányi Attila emlékére

Pásztón, augusztus 19-én, immáron kilencedik alkalommal kerül sor a tragikus hirtelenséggel elhunyt Csányi Attila kerékpáros, barlangász, búvár, hegymászó emlékére lebonyolítandó Tour de Pásztó, közösségi sportrendezvényre.

A kerékpáros túra formában lebonyolítandó esemény részvevőinek a rendezvény napján reggel 9 órától a Városháza előtti parkban kell regisztrálniuk, majd tömegrajttal 11 órakor indítják őket útnak. A kétkerekűek mellett idén lesz lehetőség a 11 km-es távot futva is megtenni.

Az útvonal a szokásos lesz: Polgármesteri Hivatal, Kölcsey utca, Hunyadi utca, Fő út, Hasznos, Mátrakeresztes (volt Zöld Sas söröző).

A célban időmérés és névregisztráció lesz, majd ezt követően már mindenki kénye-kedve szerinti „iramban” gurulhat, futhat vissza a pásztói strand melletti Öregbánya Teniszcentrumba, ahol a néhai Csányi Attila baráti köre minden részvevőt megvendégel egy tál bográcsgulyásra, egy üdítőre. Itt, egy Triál kerékpár bemutatót tekinthetnek meg a visszaérkezők, majd a tervek szerint 13.30 órától a díjak átadására kerül sor, miközben a túrát sikeresen teljesítők között értékes ajándékokat sorsolnak ki.

A rendezvényre nincs nevezési díj, de aki igényel emlékkitűzőt, attól 200 Ft-ot kérnek el a szervezők. A helyszíni nevezések tömeges elkerülése végett a szervezők a rendezvény facebook oldalán szívesen veszik a közösségi sportrendezvényre való előjelentkezéseket.

Az elmúlt évben a megközelítőleg 11 km-es távot kerékpárral a leggyorsabban a nagybárkányi Adame László (23 perc, 57 mp) tette meg.

Forrás: Cz.Z.J.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s