Egy bátonyi Amerikában


ÖKÖLVÍVÁS – Kőrös Attila profi meccse

A 23 esztendős Kőrös Attila eddigi legtávolabbi versenyhelyszínén, az amerikai Philadelphiában lépett ringbe, 27. profi összecsapásán alulmaradt a bátonyterenyei.

A nógrádi bunyós korábbi 26 meccséből 13-at nyert meg (tizet KO-val), 11 vereségéből 10 idő előtt ért véget, és egy alkalommal nem tudtak dönteni a bírók. Ellenfele ezúttal a 31 éves amerikai David Murray volt, a magyar fiú elleni összecsapás előtt hat győzelme mellett egy vereséggel és egy döntetlennel rendelkezett. Bár Attila számára kezdődött jobban az összecsapás, végül nem tudott diadalmaskodni.

 Úgy érzem, életem meccsét bokszoltam – mesélte hazaérkezését követően. – Nagyon akartam győzni, az első menetben sikerült padlóra küldenem az ellenfelemet. Onnantól kezdve csak a kiütésre mentem, mert ugyebár külföldön szinte csak úgy lehet nyerni. A második menetben újra lefeküdt az amerikai, de én már kezdtem fáradni. Így a harmadik menetben ő talált többet, és el is vitte a menetet. A negyedik menetre felszívtam magam, és a riválisom többször is meg volt fogva fejen, de már nem volt erőm befejezni, amit elkezdtem. Az ötödik menetre már úgy mentem ki, hogy szinte állni se tudtam, de ennek ellenére is mentem előre. Egy gyomrostól a földre kerültem, amiből már nem bírtam felállni. Nagyon sajnálom, hogy egy győztes meccset adtam ki a kezemből, de többre most nem voltam képes.

Kőrös Attila jobbra

Kőrös Attila (jobbra) ezúttal vesztesen hagyta el a ringet

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s