A legjobbak között emlegetik


BMX – Bátonyból az élmezőnybe

A bátonyterenyei gyökerekkel rendelkező Molnár Tibort utcai BMX-ezésben az egyik legprogresszívabb, leggyorsabb ütemben fejlődő BMX-esként tartják számon az országban. Nemrég két versenyen is remekelt.

21150177_1660940987274114_7145932393403616834_n

Molnár Tibor akció közben

A salgótarjáni Mondial JAM-en is már a profi kategóriába sorolták, valamint a Chill&Ride 10. elnevezésű rendezvényen ebben az összevetésben az előkelő második legjobbnak választották meg. Ugyanitt megnyerte a „Legjobb csúszás trükk” díját is a fővárosi Görzenálban.

Ezek jelenleg az ország két legmeghatározóbb utcai BMX rendezvényei, ami azt jelzi, hogy a nógrádi srác az egyik legjobb bringássá, a szakág meghatározó tényezőjévé nőtte ki magát országos szinten.

Az esztendők során többek között a mérhetetlen alázatának köszönhetően folyamatosan alakult ki a stílusa, valamint bővült a trükkjeinek tárháza. Gyakran esőben, szélben, hóban, hidegben, teljesen egyedül is gyakorol, és készül a versenyekre.

A szakág iránti szerelme, illetve fejlődése nagyban köszönhető a salgótarjáni BMX és gördeszka pálya fejlesztésének, amelyet a salgótarjáni Beszterce-lakótelepen álmodtak újra, 2014-ben. Az ő példája is bizonyíték arra, hogy mekkora lendületet tud adni egy vidéki sportolónak egy ilyen pálya, és arra is remek tanúbizonyosság, hogy egy jól felszerelt létesítmény nem csak a megyeszékhely fiataljainak, de a környező városokból, falvakból érkezőknek is egy hatalmas lehetőség a fejlődésre. Az ott készülő, trükköző fiatalok hálásak is a városnak azért, hogy minden évben megrendezhetik a Mondial JAM-et, valamint azért, hogy ilyen pályán gyakorolhatnak, ráadásul térítésmentesen.

DSC_0471

A salgótarjáni skate parkban fejlődhetnek a trükkök szerelmesei

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s