Bronzérem a bajnokságról


ÖKÖLVÍVÁS Női magyar bajnokság

A Bükön lebonyolított női boksz bajnokságon egy versenyző képviselte megyénket, Rácz Vanessza, a salgótarjáni Oláh Boksz SE bunyósa.

22339450_360975274358344_2093530093178151160_o

Rácz Vanessza és Oláh Kálmán

A serdülő ökölvívó a 44 kilós súlycsoportban indult, rögtön első meccsén a döntőbe kerülés volt a cél. A salgótarjáni lány többször is eltalálta ellenfelét kőkemény jobb egyeneseivel. Az első menet még egyértelműen a riválisáé volt, de a második ment már szorosabban alakult. Edzője, Oláh Kálmán szerint a harmadik menetben Vanessza verte ellenfelét, de ez már nem volt elegendő, a bírók 4:1 arányú döntése alapján maradt a bronzérem. 

– Dicséret illeti a tanítványomat, úgy harcolt mint egy amazon, szoros mérkőzése volt. Nagyon büszkék vagyunk rá – mesélte Oláh Kálmán a bajnokságot követően.

A diákolimpián, és az egri nemzetközi Dobó Katica elnevezésű versenyen is aranyérmes bokszoló nemrég egy kisebb műtéten esett át, ez most érezhető is volt a versenyzésén, de tehetségét ezúttal is bizonyította. A súlycsoportban egyébként legyőzője, Jónás Kornélia (NYB) szerezte meg a bajnoki címet, akit a serdülők közt a torna legjobbjának is megválasztottak.

A négy korcsoportban a 40 aranyérem 22 szakosztály birtokába került.

Az Oláh Boksz SE várja azok segítségét, akik fontosnak tartják a fiatalok felkarolását, bankszámla számuk: 63600911 15807009

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s