Bizonyítottak az istálló emberei


ÖKÖLVÍVÁS – Rácz Félix szerint akár címmeccsig is juthat Kőrös

Nagy sikerrel rendezték meg Salgótarjánban a Felix Promotion profi bokszgáláját. A sportiroda vezetője, Rácz Félix is elismerően nyilatkozott lapunknak.

Mint arról korábban beszámoltunk, Szellő Imre megvédte interkontinentális övét, a bátonyterenyei Kőrös Attila az első menetben két vállra fektette ellenfelét, míg Kis Máté elhódította a magyar bajnoki övet.

– Először is meg szeretném köszönni Fekete Zsolt polgármester, és Dániel Zoltán alpolgármester uraknak a lehetőséget, hogy ismét Salgótarján lehetett a Magyar Ring egyik állomása – nyilatkozta lapunknak a sportmenedzser. – Úgy gondolom, hogy egy nagyon hangulatos eseményt láthattak, úgy a kilátogatók, mint az M4 Sport csatornát élőben figyelemmel kísérők. A Felix Promotion ökölvívói, mint például Szellő, Bacskai, Egedi, Kis most is megmutatták, miért őket tartják országunk legjobbjainak. Látványos mérkőzéseken győzték le kenyai, amerikai és tanzániai ellenfeleiket, illetve egy nagyon izgalmas csatát hozott az istállón belüli magyar bajnoki párharc, ahol a felkészültebb, a győzelmet jobban akaró Kis Máté kezét emelhették a végén a magasba.

– Mi a véleménye a nógrádi kötődésű Kőrös Attiláról?

– Örültem Attila ringbe lépésének is, bár ellenfele sajnos nem volt vele egy szinten, viszont a jövőben szívesen látnám Kőröst akár egy Kis, akár egy Egedi elleni magyar bajnoki címmérkőzésen. További sok sikert kívánok neki és csapatának, bízom benne, hogy az ilyen eseményeknek köszönhetően még több fiatal látogat majd el Botos Tibor edzőtermébe is.

DSC_0350

Rácz Félix (jobbra) Kótai Mihály társaságában a salgótarjáni gálán

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s