Egy tarjáni atléta szerzett pontot


ATLÉTIKA – Mezei Liga, Szekszárd

Az időjárás kegyes volt az indulókhoz, nagyon kellemes futóidőben, jól előkészített, akadályokkal teletűzdelt pályán zajlottak a Mezei Futó Magyar Liga második állomásának versenyei a Szekszárdhoz közeli Sötétvölgyben.

DSC_0715

Kovács Gyöngyvirág

A ligasorozat lényege, hogy minden (januártól életbelépő) korcsoport első nyolc helyezettje (a szezonzáró országos bajnokság esetében tíz) pontokat kap, és az abszolút elszámolás legjobbjainak egyesületei pénzdíjazásban is részesülnek.

A Magyar Atlétikai Szövetség (MASZ) versenysorozatának második állomásán már a Salgótarjáni Atlétikai Club (SAC) fiataljai is becsatlakoztak a küzdelmekbe, a tervek szerint most már valamennyi hátralevő futamon ott lesznek majd.

Szekszárdon szénabálák között kellett szlalomozniuk és a szervezők farönköket is betetettek a pályára, akadályként. A nógrádiak egyetlen pontszerző helyezését a januártól serdülő Kovács Gyöngyvirág szerezte, aki 39 induló között, szoros csatában végzett a hetedik helyen. Rajta kívül az ifista Bali Sárának volt esélye a pontszerzésre, ezúttal be kellett érnie a tizedik pozícióval. A többi fiatal a tapasztalatszerzés, és a jövő évi versenyekre felkészülés jegyében húzott futócipőt.

A liga küzdelmekben összesen 164-en álltak a rajthoz, a kiegészítő futamokkal együtt 259-en teljesítették a távokat. A sorozat következő állomását Nemesvámoson rendezik meg november 25-én, majd jövő márciusban Gödöllő és Kecskemét zárja a ligaküzdelmeket.

A SAC-os futók eredményei.

Újonc és serdülő. Lányok (39 induló): 7. Kovács Gyöngyvirág 11:08 perc … 19. Reichardt Liza 11:52 … 22. Bartkó Virág 11:56 … 29. Bali Emese 12:06 … 32. Halasi Hanna 12:22. Fiúk (43): 21. Reichardt Zalán 10:55, 22. Simkó Máté Boldizsár 10:56. Ifjúságiak. Lányok (15): 10. Bali Sára 11:26 … 15. Krizs Nikolett 13:36.

Album

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s