Két helyszínen felmérték utánpótlásukat


ATLÉTIKA – Kölyök Atlétika versenyeket rendezett a SAC

Az elmúlt napokban két „fiókcsapatában” is felmérést tartott a Salgótarjáni Atlétikai Club (SAC). A karancsaljai és balassagyarmati háziversenyükön összesen 64 gyermeket mértek fel a terematlétika különböző versenyszámaiban.

A klub tavaly építette ki kapcsolatát a karancsaljai iskolával, míg a balassagyarmati Dózsával idén indították el az együttműködésüket. A csoportokat figyelemmel követi a Magyar Atlétikai Szövetség (MASZ), azok vezetőit támogatja is.

A két háziversenyen váltófutásokban, zsámolyszökdelésben, medicinlökésben és helyből távolugrásban is bizonyítaniuk kellett a 7-12 év közötti diákoknak, akik nyolcfős csapatokban mérkőztek meg egymással. Rozgonyiné Molnár Éva és Körmendy Nikolett csapatvezetők tanárkollégáikkal, illetve a SAC szakemberivel közösen bonyolították le a rendezvényeket. A legügyesebbek – a klub kodályos csoportjának legjobbjaival egyetemben – helyet kapnak a szombaton megrendezendő Sport XXI-es terematlétikai regionális versenyutazó keretében, a gödöllői rendezvényre a SAC U11-es és U13-as csapatot is nevezett.

Ide tartozó hír, hogy az egyesület több salgótarjáni iskola testnevelőjét is megkérdezte, mire lenne szükségük tanulóik fejlesztése, illetve a sportág népszerűsítése érdekében, a beszerzett sporteszközöket pedig a napokban juttatják el a tanintézményekbe.

Karancsaljai album

Balassagyarmati album

DSC_1169

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s