A salgótarjáni bringásokat is díjazták


KERÉKPÁR – Az összetett eredménylista legjobbjai átvehették a megérdemelt jutalmukat.

A hétvégén rendezték meg a Top Maraton és az MKSZ XCO szakág 2017-es évadzáró díjátadó gáláját, melyen az összetett eredménylisták legjobbjai, azaz dobogósai vehették át a megérdemelt jutalmukat. A Csömöri Sportcsarnokban szép számmal jelentek meg a díjazottak és a hegyikerékpározás szerelmesei. A díjazottak között a Salgótarjáni HKE versenyzői is képviselték szűkebb régiónkat. Az eredményhirdetés az XCO Magyar Kupával kezdődött, ahol három SHKE színeiben induló versenyző kapott elismerést. U11 fiú kategóriában Péter Nándor harmadik, az U13-as lányoknál Bali Emese második, és Master 3 férfi kategóriában Takács Gábor harmadik helyezést ért el.

A Szilvásvárad, a Duna, a Bükk és a Mátra Maratonokat tömörítő Top Maraton sorozat eredményhirdetésén a különböző kategóriákban már nyolc SHKE versenyzőt szólítottak ki a dobogó valamelyik fokára. Az SHKE bringásai a napokban kezdték meg a felkészülést a következő szezonra.

Mátra Maraton eredmények. Mini táv. U13 fiú: 1. Péter Nándor. U13 lány: 1. Bali Emese. U17 nő: 1. Bali Sára. Rövid táv. U17 nő: 2. Kotroczó Dorka. Master 1. férfi: 2. Bálint József. Közép táv. Master 3. férfi: 2. Takács Gábor.
Hosszú táv. Master 2. férfi: 3. Rácz Szabolcs.A Maraton Kupasorozat (felnőtt kategóriák) összesítésében, Master 3. kategóriában Takács Gábor 2. helyezést ért el.

IMG11fa7a4019c8b20a4fb350644a524d52V1-1066x600

Balról: Kotroczó Dorka, Bali Sára, Bali Emese és Péter Nándor

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s