Bronzéremmel kezdték az esztendőt


ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR

A korábbi évekhez hasonlóan ebben az évben is Tihanyban került megrendezésre az országúti országos kerékpáros versenysorozat nyitófutama, a Fél­sziget Kupa.

A versenyzők többsége a hosszú téli felkészülés végén már alig várta a szezon első megmérettetését. Az időjárás a naptár szerinti tavaszon a téli arcát mutatta meg, az óraátállítás miatt a korábbi rajtoknál a hőmérő higanyszála alig emelkedett nulla fok fölé.
A Tihanyi-fél­szigetet körülölelő, és a település központján is áthaladó tizenkét kilométeres pályán az indulóknak az adott kategóriák­nak megfelelően több kört is teljesíteniük kellett, ami kemény erőpróba elé állította őket. A versenyzőknek a kisebb-nagyobb emelkedők mellett a hideg széllel is meg kellett küzdeniük, de többségük remekül állta a sarat.
A közel négyszáz résztvevő között a különböző kategóriákban négy salgótarjáni színekben in­duló versenyző is rajthoz állt. Közülük az U17-es hölgyeknél a szoros befutót követően Bali Sára (Salgótarjáni HKE) a harmadik helyezést szerezte meg, amely remek eredménynek mondható. A további három versenyző is jól szerepelt, hiszen az első huszonötben végzett.
További eredmények. Elit 2-es kategória: 7. Papp Zoltán (SAC), … 9. Szőke Zoltán (SHKE), … 25. Forgó Tibor (SHKE).

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s