Aranyérmet ért a rúdgyakorlata


Rúdfitnesz

Mint arról már korábban is beszámoltunk, a salgótarjáni eddzENIway sportklubban is kialakult egy csoport, ahol profi szinten űzik a rúdfitneszt. A napokban Sándor Fanni egy aranyérmet is bezsebelt a szak­ágban.

– Amikor 2015-ben elindultak a klubunkban a rúdfitneszórák, én magam sem gondoltam volna, hogy egy napon azzal büszkélkedhetek, hogy egy nálunk tanult növendék megnyerte a Pole Artistic Competition Hungary rúd­fitneszverseny amatőr kategóriáját – mesélte tudó­sítónknak Szeles Enikő, a klub vezetője.

A salgótarjáni Sándor Fanni több mint két évvel ezelőtt ismerkedett meg a sportággal, és azóta számos rendezvényen mutatta már meg képességeit.

– A rúdsport ma már az életem része, és remélem, ez így is marad – mondta Fanni. – Korábban már három bronz- és egy aranyérmet is szereztem, de talán ez a győzelem jelenti a legtöbbet számomra – állítja Fanni, aki egyben köszönetet mondott a szín­vonalas versenyért Pálmaffy Barbara szervezőnek is.

– Nagyon jól éreztem magam a színpadon, és a fel­készülést is imádtam. Nagyon köszönöm Szeles Enikőnek, hogy elindított ezen a pályán, további edzőimnek és a családomnak. A jövőben mindenképpen szeretném folytatni a versenyzést, és szeretnék tovább fejlődni – zárta szavait Sándor Fanni.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s