Három salgótarjáni arany Tahitótfaluból


ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a korábbi évekhez hasonlóan ebben az évben is Tihanyban került megrendezésre az országúti országos kerékpáros versenysorozat nyitó­futama, a Fél­sziget-kupa, ahol jól kezdték az esztendőt a salgó­tarjániak is.

A közelmúltban a 31. Kerékvár-Békás időfutammal, és közel négyszáz részt­vevővel folytatódott az idei országúti kerékpáros amatőr kupasorozat.

A táv a szokásos 18 kilométer volt a Szentendrei-szigeten, a Tahitótfalu–Kisoroszi (fordító)–Tahitótfalu útvonalon, egyenkénti, félperces indítással. A versenytávot kilenc férfi- és hat női korcsoportban lehetett teljesíteni. A bringások felkészültségét a váltakozó irányú viharos szél is alaposan próbára tette.

Az ígéretes szezonkezdet után a salgótarjáni kerékpárosoknak ezúttal sikerült még jobb teljesítményt nyújtaniuk, három korcsoportban is sikerült megszerezniük az elsőséget.

A nők U17 kategóriájában Bali Sára (Salgótarjáni HKE), U19 kategóriában pedig csapattársa, Kotroczó Dorka (Salgó­tarjáni HKE) volt a leggyorsabb. A férfiak szenior 2-es kategóriájában Papp Zoltán (Salgótarjáni AC) nem talált legyőzőre.

További eredmények: Elit 1 kategória: 24. Kovács Dávid (SHKE), … 26. Tóth Zalán (SHKE). Master kategória: 83. Nagy Péter (SHKE).

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s