Szép eredményeket sikerült elérniük


KÉZILABDA – Diákolimpia elődöntő

Az elmúlt napokban lezajlottak a kézilabda-diákolimpia országos elődöntői. Minden korosztályban a SÁI Beszterce-lakótelepi Tagiskola képviselte Nórád megyét.

Szép sikerek születtek, hiszen két csapat is győztesként jutott az országos döntőbe, egy csapat ezüst­érmes lett, egy pedig szoros csatákban negyedik.

A III. korcsoportos (5–6. osztályos) lányok Egerben szerepeltek, mindkét mérkőzésükön döntetlent játszottak, azonban a büntetőpárbajban alulmaradtak, így a negyedik helyen végeztek.

A IV. korcsoportos (7–8. osztályos) lányok Törökszent­miklóson versenyeztek, és ezüstéremmel térhettek haza.

Az III. korcsoportos fiúk Ózdon küzdöttek a tovább­jutásért, sikeresen, hiszen mindkét meccsüket magabiztosan nyerték.

A IV. korcsoportos fiúk hazai környezetben, a Salgótarjáni Városi Sportcsarnokban próbálták azt a bravúrt végrehajtani, hogy a 6. és 7. osztályosokból álló csapatukkal kiharcolják a továbbjutást idősebb ellenfeleikkel szemben. Ez sikerült is, hiszen sima győzelmeket arattak.

A III. korcsoportos fiúk május 31. és június 3. között Kecskeméten, az idősebb fiúk pedig június 7. és 10. között Kisvárdán vesznek részt a diákolimpia országos döntőjén.

Eredmények, III. korcsoport. Lányok: Beszterce–Kiskőrös 17–18, Kazincbarcika–Beszterce 15–14. Végeredmény: 1. Eger, 2. Kiskőrös, 3. Kazincbarcika, 4. Beszterce. Fiúk: Beszterce–Orosháza 38–22, Beszterce–Tiszavasvári 39–24. Végeredmény: 1. Beszterce, 2. Tiszavasvári, 3. Ózd, 4. Orosháza. IV. korcsoport, lányok: Beszterce–Budapest, Kassa utcai iskola 23–22, Törökszentmiklós–Beszterce 22–8. Végeredmény: 1. Törökszentmiklós, 2. Beszterce, 3. Budapest. Fiúk: Beszterce–Ózd 39–19, Beszterce–Eger 32–17. Végeredmény: 1. Beszterce, 2. Eger, 3. Ózd, 4. Hajdúböszörmény.

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s