Hatodik helyen zárt Papp Zoltán


ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR – Szenior ob

A napokban Kincsesbánya adott otthont az országúti kerékpárosok szenior magyar bajnokságának, ahol Papp Zoltán is rajthoz állt.

A Salgótarjáni AC nemrég alakult kerékpáros szakosztályának képviselője a 60 év feletti korosztályban volt érdekelt, ahol 51 kilométer és háromszor 177 méter szintkülönbség várt rá.

– Sajnos nem voltam jó formában – mesélte tudósítónknak. – Szerettem volna az első háromban végezni, de az utolsó körben elfáradtam, és leszakadtam az első négytől. Így az utolsó tíz kilométert egyedül tekertem le, mert a mögöttünk lévők már korábban leszakadtak. Ráadásul nem vettem észre, hogy a befutónál egy fiatal csoporttal belopódzott egy riválisom is, aki így két méterrel előttem ért célba.

Őt nem vettem észre a tömegben, így csak a hatodik lettem. Kicsit csalódtam, de ilyen a sport. Nagyon erős volt a mezőnyünk, ezt bizonyítja, hogy a tavalyi amatőr világbajnok Nagy Attila is csupán a harmadik tudott lenni. Majd legközelebb hátha jobban megy – zárta értékelését a sokoldalú sportoló.

Papp Zoltán az éves összetett versenysorozatban is érdekelt, ahol jelenleg a második helyen áll, mögötte nagyon szoros a mezőny.

Bár nem nógrádi színekben indult az országos bajnokságon, meg kell említeni a salgótarjáni származású, dr. György Zsoltot is, aki az 50–60 év közötti kategóriában az előkelő harmadik helyen fejezte be a küzdelmeket.

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s