A salgótarjániak letették a névjegyüket a legjobbak közt


KERÉKPÁR – Top Maraton díjátadó

A napokban rendezték meg a kerékpárosok 2018-as Top Maraton sorozat díjátadó gáláját.

A rendezők ezúttal Budapesten a Kőbányai Szabadidő Központ színháztermében látták vendégül a díjazottakat és kísérőiket. A Top Maraton sorozat összesen négy versenyből áll, a szervezők minden év végén a versenyeken elért helyezések alapján a különböző kategóriákban az összetett első három helyezett versenyzőt jutalmazzák.

Az idei díjazottak között megyénkből több Salgótarjáni HKE-versenyző is hivatalos volt az eseményre. A Szilvásvárad, a Duna, a Bükk és a Mátra Maratonokat tömörítő Top Maraton sorozatban nagyszerű teljesítményükkel a Salgótarjáni HKE bringásainak sikerült a tavalyi évet is felülmúlni. A különböző kategóriákban nyolc kerékpáros is dobogóra állhatott, közülük hatan annak legfelső fokát foglalhatták el.

Az SHKE kerékpárosainak eredményei. Mini táv. U13, fiú: 1. Péter Nándor. U15, lány: 1. Bali Emese. Férfi: 1. Szabó Gábor. Rövid táv. U17, nő: 1. Bali Sára. U19, nő: 1. Kotro­czó Dorka. Master férfi: 2. Bálint József. Közép táv. Master 3, férfi: 1. Takács Gábor. Hosszú táv. Master 2, férfi: 2. Rácz Szabolcs.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s