Vicces produkciókkal köszöntették az évet a tarjáni kézisek


KÉZILABDA

Ismét kreativitásukról tettek tanúbizonyságot a Salgótarjáni Strandépítők KC játékosai és vezetői. Az évnyitó báljukon ezúttal ötletes produkciókkal lepték meg egymást, illetve megválasztották az előző esztendő legjobbjait is.

A Beszterce-lakótelepi tagiskolában került megrendezésre a Csépe-Salgótarjáni Strandépítők KC egyesületének szokásos évzáró-évnyitó mulatsága. Az összejövetelt Rácz Viktor elnök nyitotta meg, majd a közgyűlés keretein belül ismertette a 2018-as év fő történéseit és eredményeit.

A közös vacsorát követően – a szokásos farsangi beöltözős felvonulás helyett – idén pár perces produkciókkal szórakoztatták a megjelenteket a csapatok, mely során fellépett az U15 korosztályú fiú, a lány serdülő, a női és férfi ifjúsági, női és férfi felnőtt csapat, illetve az elnökség is külön produkcióval készült, amelyek óriási sikert arattak. A legkreatívabb produkciónak a felnőtt női csapat műsorát választották, a legjobb produkciót az elnökség mutatta be, míg közönségdíjat nyert a férfi felnőtt csapat.

A jelenlévők idén is szavazhattak a 2018-as év legjobb terem-, illetve strandkézilabdázójára. Teremben az ifistáknál Ponyi Anita és Kuti Krisztián győzött, míg a felnőtteknél Szabó Evelin és Szabó Tamás bizonyult a legjobbnak. A strandkézilabda szakágban a fiatalabbaknál Uhrin Lili és Kabók Erik diadalmaskodott, míg az idősebbeknél Csaba Alexát és Forgács Pétert választották a legjobbnak.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s