Kitörnének a Robinson Szigetekről


Akadályverseny

Újabb különleges akadályfutó versenyt tervez a salgótarjáni Palóc Roham elnevezésű formáció. Július 6-án a szécsényi Robinson Szigetekre várják a kihívást kereső futókat.

A tavaly őszi SalGO jótékonysági futamot követően már rendeztek IndiGO-s színes futást, és Mikulás futást is. Immáron mint a Rózsaszín Párduc Tömegsport Egyesület Palóc Roham Extrém Akadályfutó szakosztálya szervezik a rendezvényeket, és a Palóc Roham Egyesület is bejegyezték már. A fő profiljuk a segítség, összefogás, sportolás.

Pár hónapja érkezett a felkeresés, hogy segítsenek megszervezni a Robinson Szigeten alakuló akadálypályára egy jó kis versenyt, amit örömmel elfogadtak. A koncepciót a helyszín és a nemrég átadott akadályok különlegessége és exkluzivitása adta.

A viadal elsősorban az akadályokról fog szólni, és kevésbé a futásról. Figyelembe véve a lehetőségeket és kapacitást, a természet és környezet óvása miatt is, egy “családiasabb” versenyre gondoltak első körben, így elég alacsony számban maximalizálták a létszámot.

A tervek szerint az egész versenyt áthatja majd a kalóz tematika.

Körülbelül 5-6 kilométer hosszú pálya várja a résztvevőket és 20-25 akadállyal készülnek. Egy profi (kapitány) és egy hobbi (kalóz) kategória került kiírásra.

HIRDETÉS

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s