Dornyay sikerek Izsákon


TÁJFUTÁS – Boróka kupa

A hivatalos versenyszezon előtt egy héttel, a Bács-Kiskun megyei Izsák környékén rendezte meg a Hegyisport Szentendre egyesülete Dénes Zoltán kalocsai és Erdélyi Tibor szentendrei versenybírók irányítása mellett az évadnyitó tavaszi Boróka Kupa kétfutamos nemzetközi részvételű tájékozódási futóversenyt.

Goldmann Júlia a felnőtt nőknél nyert

Goldmann Júlia nyerte a felnőtt nők versenyét Izsákon

A rangos viadalon ott voltak a salgótarjáni Dornyay versenyzői is. Közülük, remekül szerepelt Goldmann Júlia, aki a felnőtt nők I. osztályú versenyszámában két futam második helyezése (csak kevéssel maradt le a szakaszgyőzelmekről) során eredményhirdetéskor a dobogó legfelső fokára állhatott fel. Ugyancsak az idei Boróka kupa F 21 BR kategória győztese lett klubtársa, Stork Mihály, aki az első futamot amolyan saját születésnapi ajándékként (e napon ünnepelte 19. születésnapját) megnyerte, és bár a második futamban ezt a dicsőséget már elcsente tőle a cseh vetélytársa, de végül összetettben itt is tarjáni győzelem született. Ugyanebben a versenyszámban a tarjániak új szerzeménye, az amúgy nógrádi fiú Berecz Gábor összetettben az előkelő ötödik helyen zárt.

A nyílt kategória népes indulói között Stork Joachim Gábor két egyenletes tájékozódási teljesítményét követően a bronzérmes helyen végzett. Az első napi futamon a felnőtt férfiaknál Fehérvári Dániel a 6., a másodikon a felnőtt nőknél Boros Anna a 4. helyen ért célba.

A Boróka kupa végeredménye (összetett):

W21A kategória (10 induló): 1. Goldmann Júlia 104:56 perc

M21BR (39): 1. Stork Mihály 66:42 perc … 5. Berecz Gábor 77:44

OPEN (35): 3. Stork Joachim Gábor 59:46

Forrás: Cz.Zentai

Stork Mihály frissebb  fotó

Stork Mihály születésnapi ajándékként hozhatta haza magával a Boróka kupát

Hozzászólás