Felújították a sportöltözőt


LABDARÚGÁS – Fejlesztések Bujákon

A helyi sportpálya egyik sarkában lévő öltözőépület felújítása és bővítési munkálatai a napokban befejezésre kerültek. Apró pótolnivalók ugyan még vannak az épület körül, de mára láthatóan igencsak megszépült, kicsinosodott és ami legfontosabb napjainkhoz igazodva a beltéren is komoly korszerűsítésen ment át a régi öltöző. 

A felújított kibővített létesítményt hamarosan teljes egészében birtokba vehetik a helyi sportolók.

3 Új külsőt és belső kapott a bujáki sportöltözőMint azt ottjártunkor Pila Sándortól, a Buják SC elnökétől megtudtuk: a munkálatok 2015 őszén pályázati pénzeszköz elnyerése után kezdődtek meg. A 10 millió forintos beruházásnál 7 millió forintot az MLSZ, 3 millió forintot pedig a helyi önkormányzat biztosított. Ezen összegből beltéren négy öltöző került kialakításra. Mindegyik saját fürdővel és WC-vel rendelkezik. Mindezek mellett egy belső mosdó, szociális öltöző, raktár, mosókonyha, vegyes használati helyiség és új helyen egy játékvezetői öltöző is kialakításra került. Ugyancsak megoldásra került egy új szurkolói illemhely létesítése is.

A helyiségek felújítása során a nyílászárók korszerűsítésére is sor került, miközben a már nagyon elavult fatüzelésű kályhás fűtést egy modernebb elektromos rendszerre cserélték ki.

2 Az egyik játékos öltöző belülrőlPila Sándor érdeklődésünkre még elmondta további tervükben, ezt követően egy újabb pályázatba belevágva, a játéktér módosítása áthelyezése és a sportlétesítmény biztonságos elkerítése szerepel.

Ez utóbbi fejlesztést az egyesületnek tao pénzből kellene megoldani. Ma, ehhez még nem rendelkeznek forrással, de remélik, hamarosan ez is megoldódik és a pályakorszerűsítési munkálatok elkezdődhetnek.

Szükség is lesz rá,  hisz a Buják SC legalább fél tucat női és férfi korosztályos labdarúgó csapat „üzemeltetését”látja el.

Forrás: Cz.Zentai József

 

1 hozzászólás

  1. Visszajelzés: Felújították a sportöltözőt Bujákon - Concrete Média

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s